The Dudesons - kaszkadőrök mindhalálig

Friss topikok

  • Megtalállak: Finn Jackass. Csak így tovább! (2013.07.30. 20:53) Elindultunk!

Címkék

Akár a kérész

2013.10.03. 16:39 Majin__Zed

Üdv mindenkinek. A blog érdeklődés hiányában megszűnik, de az ötödik epizódot még fel fogom tölteni ezen a héten. Töltsétek le az epizódokat, őrizzétek meg, és ahol tudjátok, osszátok meg - hátha így eljut a hazai rajongókhoz, akik nem tudnak/tudtak a blogról.

Szólj hozzá!

Íme a negyedik epizód

2013.08.02. 20:05 Majin__Zed


Üdv mindenkinek!

Személyes okokból álltam le a feliratozással pár napig, a jövőhéten pedig nyaralni megyek, szóval nem tudom, hogy hogyan fogok haladni a feliratozással. Egyelőre jó szórakozást kívánok a negyedik epizódhoz, a többit majd meglátjuk.

Szólj hozzá!

Új nap, új videó

2013.07.26. 09:59 Majin__Zed


Elkészült a harmadik epizód is, jó szórakozást! Hihetetlen - ezalatt a pár nap alatt majdnem a fél évadot sikerült feliratoznom! (hát a fene sem tudja, mikor lesz megint ennyi szabadidőm, és pláne kedvem együltő helyemben ennyit feliratozni :D )

Szólj hozzá!

Minden kezdet nehéz - vagy mésgem?

2013.07.25. 09:25 Majin__Zed


Jó volt olvasnom azt a pár e-mailt, amit írtatok - úgy látszik, elég sokan vagytok, akik szeretnék látni a sorozatot végig feliratozva :) Hát, meglátjuk....

Menet közben elindítottam a hivatalos Facebook-oldalt - ide kattintva az oldalra juttok.

Ha lesz rá igény, a sorozat soundtrackjét is majd feltöltöm valahová, címekkel együtt (mivel szinte csak underground zenekarok számait hallani, elég nehéz volt megtalálnom a talpalávalót. 25 darabot mindenesetre már sikerült :) )

Ja, és persze a lényeg - elkészült a második rész felirata, jó szórakozást kívánok hozzá!

Majin_Zed

Szólj hozzá!

Elindultunk!

2013.07.23. 13:45 Majin__Zed


Üdvözöllek!

Nehéz fába vágtam a fejszémet, amikor arra gondoltam, hogy feliratozni fogom azt a sorozatot, ami az egyik legkedvesebb számomra. The Dudesons – mit is mondhatnék? Négy finn emberke, akik gyerekkoruk óta folyamatosan saját határaikat feszegetik a mutatványaikkal, kaszkadőröket megszégyenítő bátorságról téve tanúbizonyságot minden egyes nap. Mivel az országban eddig senki nem próbálta feliratozni a sorozatot (tudomásom szerint), ezért úgy döntöttem, hogy egyedül feliratozni fogom mind az öt évadot – feltéve, hogy a visszajelzések, és a blog látogatóinak száma meggyőz arról, hogy érdemes folytatnom. Fentebb említettem, hogy nem piskóta a dolog – mivel hihetetlen durva akcentussal törik az angolt a srácok, ezért sokszor NAGYON NEHÉZ (így, csupa nagy betűvel) érteni, hogy mit is mondanak. 95%-ban általában sikerül is értelmezni a mondottakat, a maradék viszont káosz – így arra a picurka időtartományra, amikor nem értettem a mondandót, a szövegkörnyezethez megfelelő fordítást eszközöltem. Mivel finnül nem tudok (még!) ezért a finn vonatkozásokat - amik leginkább káromkodások - nem felratoztam. Remélem, hogy az angolul nem, vagy csak kevésbé tudó rajongók örülni fognak a feliratozásnak.

Nos, egyelőre ennyit, jó szórakozást kívánok az első feliratozott epizódhoz!

Minden jót, ne felejtsetek el kommentálni, esetleg emailt írni.

Majin_Zed


1 komment